Interesse?

Op dit moment is er geen workshop gepland. Heb je wel interesse, laat het mij dan weten via onderstaande knop. Dan stuur ik je een e-mail zodra er een nieuwe datum in de agenda staat.
NovaZZP - financiële administratie voor ZZP'ers

Je werkt hard; steekt veel tijd in je klanten en verdient daar ook wel wat mee. Lekker! Daar doe je het tenslotte voor, toch, dat gevoel dat je anderen kan helpen. Maar help jij jezelf ook vooruit?

Misschien droom je er wel van om maandelijks wat meer te verdienen. Jezelf een vast salaris uit te keren, of op lange termijn eerder te stoppen met werken. Het zijn mooie dromen, maar je weet eigenlijk niet zo goed op het wel haalbaar is en waar je moet beginnen om deze waar te maken.

 • Vraag je je wel eens af hoeveel salaris jij jezelf precies kunt geven?
 • Pieker je soms of je aan het eind van het jaar genoeg winst gemaakt hebt?
 • Weet je eigenlijk niet zo goed hoeveel je nu precies moet verkopen om je dromen waar te maken?
 • En hoeveel omzet je moet draaien?
 • Maak je niet te veel onnodige kosten?
 • Of kan je juist beter investeren om sneller geld te verdienen?

Wat jij nodig hebt is een helder winstplan!

En dat is precies wat we met deze workshop gaan maken. Een plan dat jou focus en richting geeft, én motivatie om je financiële doelen te blijven halen.

“Een winstplan geeft je rust in je hoofd, zodat jij je kan focussen op je klanten.”

Wil jij

 • Iedere maand een vast salaris voor jezelf
 • Geen gepieker meer over je financiën
 • Weten welk tarief je kunt vragen
 • Financiële ruimte hebben voor vakantie, trainingen en investeringen

Heb je een of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Dit levert de workshop jou op

 • Doelen die bij jouw wensen en situatie passen;
 • Een duidelijk plan op papier met uitdagende maar haalbare doelen;
 • Drie heldere actiepunten waarmee jij thuis aan de slag kan.

Workshop Winstplan

Wanneer: maandag 22 november 2021
Tijdstip: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Slot Schagen: een historisch pand waar al heel wat plannen gesmede zijn.
Inclusief: koffie, thee en smakelijke lunch
Tijdelijke aanbieding: Boek nu, ontvang €50,- korting en betaal maar 197 euro.

Programma

 

Start
Vandaag werken we in een kleine groep zzp’ers. We starten eerst met elkaar beter te leren kennen en zorgen dat er een vertrouwd gevoel in de groep is. Daarbij spreken we af dat alles wat er vandaag gedeeld wordt niet buiten de deur terecht komt. Zo voel jij je vrij om alles te delen over je (financiële) situatie wat jij wilt. Want hoe opener je bent, hoe beter jouw winstplan straks aansluit op jouw situatie.

Mindset
Hebben we elkaar leren kennen, dan is het tijd voor een goede basis: de juiste mindset. Gaat het om financiën dan kennen wij ondernemers namelijk nogal wat blokkades. We durven niet te veel geld te vragen voor wat we leveren, stellen geen heldere doelen of het lukt gewoon niet om een duidelijk inzicht in onze cijfers te krijgen. Waar komen deze blokkades vandaan? En waar loop jijzelf precies tegenaan? Dat ontdekken we samen, zodat jij weet waaraan je moet werken.

Dromen en doelen
Wat wil jij dit jaar bereiken? Waar droom je van voor de verre toekomst? En voor welke wensen heb jij geld nodig? We zetten je dromen op papier en kijken wat jij nu doet om die te halen. Wat verkoop je precies? En op welk moment? Kun je dit optimaliseren? Zijn er andere vormen van verkoop die bij jou passen bijvoorbeeld? Of kun je jouw producten op andere momenten onder de aandacht brengen om meer te verkopen? Je krijgt verschillende werkbladen om duidelijke doelen te stellen.

Jouw financiële plaatje
Nu je dromen en doelen duidelijk op papier staan, kijken we hoe jouw financiële plaatje daarop aansluit. Passen jouw doelen bij jouw huidige situatie? Zijn jouw verkoopdoelen realistisch en kun je daarmee de winst behalen die jij wil halen? Of moeten we verkoopdoelstellingen bijstellen om dromen te behalen?

 • We ontdekken samen wat jij moet doen om de winst te behalen die jij nodig hebt. Je weet hoeveel je moet omzetten, op welke kosten je kunt besparen en hoe je ruimte creëert voor cursussen, inkomstenbelasting en een buffer voor later.
 • We kijken of je het juiste uurtarief vraagt en houden daarbij ook rekening met pensioen, vrije dagen en bijvoorbeeld studietijd.
 • De ene maand is vaak drukker dan de ander. In jouw plan houden we daar rekening mee, zodat jij gemiddeld over het hele jaar een zelfde salaris aan jezelf kan uitbetalen.

Stappenplan
We stellen een duidelijk stappenplan op, zodat je precies weet hoe jij je doelen kunt bereiken. Die stappen deel je in de groep, zodat anderen met je mee kunnen denken de juiste acties te bedenken. Iedereen denkt met je mee. Uiteindelijk stap je naar buiten met drie heldere acties waarmee jij je dromen en doelen gaat bereiken.

De trainster: Margon Slikker

Financiën en cijfers saai? Echt niet! Geen grijs pak en suffe schoenen hier. Bij mij krijg je nuchterheid vol enthousiasme en energie. Op sneakers en in spijkerbroek.

Dagelijks help ik zzp’ers uit allerlei branches met hun administratie. Samen duiken we in de cijfers en combineren we die met wensen. We maken van droge cijfers haalbare doelen. Op zo’n manier dat jij er nog fanatiek van wordt ook! Ik kijk echt naar wie jij bent als persoon en wat jouw persoonlijke situatie en behoeftes zijn. Daarbij laat ik je inzien dat jij mag vragen wat je verdient. Je gaat uiteindelijk met een waardevol winstplan de deur uit, waarmee jij jouw financiële doelen kunt bereiken en als ondernemer krijgt wat jij met dat harde werken mag verdienen.

Voor wie
Deze workshop is voor zzp’ers die financiële doelen willen stellen én halen. Vrouwelijke ondernemers die wel weten dat een helder winstplan belangrijk is, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Webdesigners, fotografen, virtueel assistenten en alle andere zzp’ers die willen weten wat zij mogen vragen van hun klant, zonder zichzelf tekort te doen.

Twijfel je nog of deze workshop voor jou is?

“Naast dat dit echt een nuttige workshop is, is het ook een dagje uit voor ondernemers.”

Veel gestelde vragen

Is deze workshop speciaal voor startende ondernemers?
Iedere ondernemer, starter of vol ervaring, kan meedoen aan de workshop. Het is goed om ieder jaar stil te staan bij jouw bedrijfsdoelen en een plan te maken hoe je deze wil behalen. Doelen stellen helpt je om meer te bereiken. Heb je ze gehaald, dan stel je nieuwe doelen. Iets wat jaarlijks terugkomt dus!

Komt er nog een andere moment om de workshop te volgen? Ik kan niet op de geplande dag.
Heb je interesse, maar past de workshop niet in jouw agenda? Geen nood. Neem contact met mij op en we kijken samen of we een andere dag kunnen inplannen. In overleg is er veel mogelijk.

Ik ben nog niet helemaal zeker of de training bij mijn situatie past
Laten we dan eerst eens telefonisch kennismaken. Dan bespreken we samen jouw situatie en kun je al je vragen stellen die jij hebt. Helemaal vrijblijvend zonder enige verplichting.

Start nu met jouw financiële winstplan

Stel je eens voor dat je als ondernemer een goed salaris voor jezelf verdient. Dat je duidelijke doelen hebt en precies weet wat jij moet verkopen per jaar. En dat je daarmee je dromen bereikt.

Daarvoor investeer je normaal eenmalig 247 euro. Maar in 2021 heb ik iets leuks: boek je de workshop van november dan ontvang je €50,- korting! Je investeert dan maar 197 euro. Wees wel snel, want vol=vol!

 • Je kunt jezelf dát salaris toekennen wat jij echt verdient;
 • Je hoeft je niet meer druk te maken om de vraag of je wel genoeg winst maakt;
 • En je weet precies hoeveel je moet verkopen voor welke prijs;
 • Kortom: je stapt met een waardevol winstplan naar buiten waarmee jij jouw doelen bereikt.

Bouw jij straks een duidelijk winstplan en maak jij je dromen waar? Of blijf jij piekeren over je financiën en jezelf tekort doen? De keuze is aan jou.